Šampion Patrik Kincl bohužel před odvetou hlásí nepříjemné komplikace

Kincl

V podstatě každý bojovník vám potvrdí, že pokud se jde do zápasu bez jakéhokoliv zranění a nebo komplikace, tak je to takový malý zázrak. Vždy se totiž objeví nějaký větší nebo menší problém, se kterým je třeba se vypořádat a přizpůsobit tomu taktiku. To možná svým způsobem čeká i šampiona Patrika Kincla, který prozradil, že se objevila nepříjemná komplikace, kterou se však snaží brát hodně pozitivně.

Trenér Reinders přibližuje, jak to má Karlos Vémola s váhou

„Jak už to tak bývá, tak ani teď se v závěru nevyhnuly komplikace. Tentokrát jsem si něco udělal s druhou rukou. Už se to maličko zlepšuje, ale včera byla nateklá jak balon. Nevím o tom, že bych se do toho trefil. Vypadá to spíš na zánět. Tak nějak to tedy ladíme. Nedělám si z toho však vrásky. Nebo ne moc velké. Do zápasu půjdu. Pro mě je nyní důležité, abych to udržel lokálně, aby se to nerozjelo do celého těla. Samozřejmě nemůžu mít antibiotika, protože by mi rozhodily mikrobiom, shazování a hlavně to následné nabírání. 

Na druhou stranu je to pro mě i dobrá zpráva musím říct. Vždy, když se něco takového objevilo, tak to potom stálo za to. Nejsem nijak pověrčivý, ale u těchto věcí asi vlastně jo,“ prozradil šampion Patrik Kincl ve svém novém vlogu, že si před posledním kondičním tréninkem poranil ruku, ve které se objevil zánět.

Nejde však o ruku, kterou měl zraněnou na konci minulého roku, skrze což nevzal náhradu za Vémolu, ale o druhou ruku. Sám Patrik však celou věc bere hodně s nadhledem, takže evidentně není třeba mít obavy. Je však otázkou, jak moc ho bude podobný zánět v souboji limitovat. Snad jen minimálně, aby mohl podat ten nejlepší možný výkon, protože to proti Terminátorovi bude potřebovat.

Bohužel jsme i přišli o jeden zápas

„Zraněného Surdu v rezervním fightu čtvrtfinále Tipsport Gamechangeru nahrazuje britská trhavina Liam ETEBAR. Nastane dokonalý souboj vládců bleskových knockoutů!

Gruzijský champ Gogoladze budil před úvodním kolem Tipsport Gamechangeru velká očekávání. Jenže nenavážil a odstoupil. Teď „Sniper“ dostává druhou šanci potvrdit svou pověst! Účastník Dana White’s Contender má 10 ukončení v 1. kole, 8 do 100 vteřin, nejrychlejší za 15, a dokonce 10 sekund, což je dodnes nejrychlejší KO v M-1, kde to má 4-0.

Setsakra nepříjemný Angličan Liam „Bad boy“ Etebar má 7 detonací v 1. kole. 3 nejrychlejší KO blesky stihl za 6, 10 a 16 vteřin! Je majitelem pásů několika organizací. Minulý rok se dokonce utkal s Van Suijdamem o šampiona největší holandské organizace, kde drží rekord za nejrychlejší KO. Sestřelí „Snipera“ a vybojuje si šanci na odvetu s Holanďanem?“ informovala bohužel organizace OKTAGON MMA, že souboj Surdu vs Gogoladze bohužel neuvidíme.

Oba borci se měli utkat v rámci náhradního souboje milionového projektu Tipsport Gamechanger. Dobrou zprávou však je, že se pro Gogoladzeho našla náhrada v podobě Etebara, se kterým se Gogoladze utká v rámci domluvené váhy do 81 Kg. O Gogoladzeho, do kterého mnozí vkládají velké naděje, tak naštěstí nepřijdeme. Etebar naopak dostává šanci poté, co se mu nedávno zrušil souboj s Holotou.

Kaňkou blížící se akce je však také to, že zatím bohužel není vyprodáno. Dle organizace zbývalo pár dní do turnaje až 20 % lístků, což je poměrně zajímavé a nečekané zjištění. OKTAGON totiž blížící se turnaj koncipuje jako největší a nejdražší akci ve své historii, čemuž odpovídá i startovka, která nabízí atraktivní souboje a hlavně vyvrcholení dlouholeté rivality. Fanoušci však možná nemají finance, jsou přesyceni a svým způsobem možná stále nevěří, že na souboj Kincl vs Vémola 2 opravdu dojde.

Doufejme však, že se v následujících dnech prodá co nejvíce lístků, protože podobná akce rozhodně zaslouží plnou halu!

OKTAGON 43: Startovka

Kincl vs Vémola 2

Kozma vs Lohoré

Glismann vs Van Suijdam

Etebar vs Gogoladze

Pukač vs Brož

Legierski vs Kuzník

Bryczek vs Chadwick

Melillo vs Mazúch

Daněk vs Brajshori

Toledo vs Doussis

Vila vs Thinghaugen

Turnaj, který se odehraje v pražské O2 Aréně, je možné sledovat skrze PPV organizace a nebo prostřednictvím Tipsport TV.

Úvodní foto via IG Patrik Kincl

 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *