Pokuty! Růžička reaguje na couvajícího Veselého, který nedorazil na tiskovou konferenci

Růžička Veselý




Už tento víkend nás čeká turnaj Clash of the Stars 5, jehož hlavním zápasem je titulová bitva Datel vs Dynamo, která však v podstatě nikoho nezajímá, protože nabízí jen minimum bizaru. Hlavním zápasem je tak pro fanoušky rozhodně souboj Tadeášů, tedy duel Růžička vs Veselý, u kterého však stále není jasné, zda na něj opravdu dojde. Veselý totiž bez vysvětlení nedorazil na tiskovou konferenci, na což Mawar následně reagoval.




Kincl nebo Végh? Karlos Vémola přiznává, která prohra ho mrzí víc

„Tak samozřejmě to koště nedorazilo. Vlastně jsem to předpokládal. Bojím se, jestli vůbec v sobotu dorazí, protože je zesraný. Asi bude platit pokuty za to, že nenastoupí. Ode mě rozhodně bude dostávat pokuty, i když nenastoupí. Takže tak! Každopádně s Filipem Roubíčkem byste to chtěli?“ reagoval Tadeáš Růžička po tiskové konferenci.

Doufejme tedy, že se Veselý jen snaží zvednout čísla a pozornost tím, že v lidech vyvolá obavy, že na zápas nedorazí, ale nakonec na něj dojde. Sliboval totiž, že už jen tím, že nastoupí, chce sám sobě i ostatním něco dokázat. Samozřejmě také zmiňoval, že má v plánu Mawara porazit, což už je spíše utopie.

Více se asi dozvíme na pátečním vážení, kde by mělo dojít na poslední staredowny. Pokud Veselý nedorazí ani tam, tak je nejspíš bohužel jasno. Tak či tak se rýsuje i další zajímavý zápas Růžička vs Roubíček, který by měl hodně vysokou sportovní kvalitu, protože jsou oba borci šikovná a zkušení postojáři. Snad se tedy na nějaké blížící se akci dočkáme.




Otazník navíc visí i nad Kalubou, kterému se vůbec nelíbilo, že mu jeho poslední představení narušila hvězda TikToku Sajmonos, který ho sešvihal tričkem. Kaluba se poté nechal slyšet, že zápasit nebude.

Clash of the Stars 5: Startovka

Datel vs Dynamo

Benda vs Diego Kotlár

Růžička vs Veselý

Kruto Hanka vs Satnady

Seaser vs Michálek

Daniel Holomek vs Tadeáš Kuběnka

Dragunov vs Danny z Tv Twix – souboj slepce s borcem se zavázanýma očima

Ladislav Gal vs Matouš Kaluba

Fregamer vs Kluk s kamením

Král Berouna vs Snejks

Zmijozel vs Obr – zápas liliputů

Víšek vs Riad






1 komentář na “Pokuty! Růžička reaguje na couvajícího Veselého, který nedorazil na tiskovou konferenci”

  1. Pingback: "Nechápu, jak to dělá," podivuje se Patrik Kincl nad rivalem Vémolou | Shorties

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *